Protecció de exteriors. Seguretat per avui, tranquilitat per tota la vida.

13.05.2018

SALVA LA VIDA AL TEU GAT I PROTEGEIX L'EXTERIOR DE LA TEVA LLAR

La seguretat és un aspecte essencial per a la nostra associació. Entenem que com a propietaris responsables, és la nostra obligació oferir un entorn segur als nostres animals.

L'experiència ens ha ensenyat que la millor manera d'evitar els accidents és la PREVENCIÓ. És per això que com a associació demanem als futurs adoptants que els seus habitatges tinguin unes proteccions mínimes que garanteixin la seguretat dels peluts.

Oferim als adoptants assessorament personalitzat i consell per la instal·lació de les proteccions.

Cuatre consells bàsics per protegir la teva llar:

- Vigila amb el balcó! Col·loca sempre una protecció tupida i que superi en més d'un pam la barana. Així el teu gat no tindrà visibilitat de salt a l'exterior.

- Alerta amb les finestres! Son igual de perilloses que qualsevol altre exterior. Pots col·locar una xarxa invisible o mosquitera mòbil i el teu gat gaudirà d'elles d'una manera segura.

- Supervisa sempre les primeres sortides. Els gats son curiosos per naturalesa, sobretot els cadells i períodes d'adaptació a un nou entorn, fixa't molt bé en les seves conductes. Els accidents passen en un segon!

- Tingues cura a les sortides i entrades de casa. Els gats son molt ràpids i àgils i en un entorn desconegut no respondran a la teva crida

I tot això per menys de 50€, ja no tens EXCUSA!


¡SI TIENES DUDAS, PREGÚNTANOS Y TE ACONSEJAREMOS!